Novi Sad
10.10.2012.
08:35 > 06:56
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je za Radio 021 da će uskoro obelodaniti malverzacije u Zavodu za izgradnju grada koje su se, kako kaže, dešavale za vreme mandata Igora Pavličića.
  • Branka

    06.06.2013 17:11
    Al stvarno
    Prolaze dani vaše vlasti, a vi gospodo stvarno ništa ne radite, grad je totalno zamro što se tiče poboljšanja uslova života građana, naročito onih koji zaista ne iziskuju neostvariva sredstva, a to su mračne ulice bez asfalta gde je velika frekvencija đaka, radnika koji hrle jadni u škole i radna mesta iz pravca Veternika ul. Dragoslava Srejovića. Sramota, a glasali smo za vas i nisam ni u snu snevala da ćete me ovako brzo razočarati, izgleda da sam ipak jako glupa i naivna i da ste svi isti i da se svi laktate samo za sebe i svoje, a sve pod parolom da ćete učiniti bolje za nas. Ogromno razočarenje s moje strane.
  • Cool

    17.02.2013 18:51
    ko je ko
    Doticni gospodin Visnjic je desna ruka Vucevica.Pitamo se sta je taj gospodin radio na bini za docek nove godine i kakve veze ima direktor ziga sa tom manifestacijom?
  • Anonimus

    17.02.2013 06:59
    Zaista,recite nam ko je doticni gospodin Visnjic i cime se bavio u zivotu,koje je njegovo prethodno radno iskustvo,to sto je radio u prodavnici namestaja.Da li ste ga Vi gospodine Vucevicu postavili za direktora zato sto je vas dobar prijatelj.I po kojim kriterijumima ste postavljali direktore.Direktorka muzaja je pravila vizit kartice bas lepo iskustvo radno da bi bila direktor.A sta je radila gospodja Emilija i kako je ona dosla na mesto direktora? Trebaq da Vas budfe sramota gradonacelnice,gradjani su vanm verovali a vi ste ih prevarili...
  • Samo gledam

    24.11.2012 21:47
    Tajanstvena ličnost
    Dal se uopšte može znati ko je Višnjić, direktor ZIGa, gde je radio, koju školu ima, kakve epohalne rezultate rada ima u karijeri, itd...
  • 30.10.2012 02:51
    profesionalna etika
    Za Muzejsku mućkalicu:
    Kolega/nice,nadam se da ste se bar malo pocrveneli od stida kada ste napisali ovakve stvari o svojim kolegama i koleginicama. Vrlo hrabro od Vas što javno iznosite mišljenje o njihovim kvalifikacijama, radu i (ne)poznavanju maternjeg i stranih jezika. Nadam se da isto tako hrabro i u muzeju možete da pokrenete javnu diskusiju na istu temu. Postavili ste pravo pitanje: "Kakva je to ustanova i čemu služi?". Zaboravili ste da u muzeju ne radite da biste uz celo-radno-vreme kafu raspredali muzejske tračeve, nego da Vas građani Novog Sada plaćaju da "sakupljate, čuvate i prezentujete materijalnu i nematerijalnu kulturu Novog Sada i okoline".
  • JA

    14.10.2012 12:41
    Istraga
    Mene zanima kad ce biti otvorena istraga o namestanju tendera prilikom gradnje bulevara u N.Sadu.
    Odrzavanje puteva JKP PUT N.Sad je ustupio Put investi. Vrednost poslova je bila oko 3 mil eura. Danas JKP PUT nema posla i para za isplatu zarada.
  • Lola

    12.10.2012 23:58
    Anonimusi!
    Šta je "Anonimusi" sada kada treba da se ispita poslovanje javnih preduzeća u protekle 4 god. vi pljujete po ovima što su na vlasti mesec dana.Možete da se javite mizantropi ali tek za 4 godine!
  • 12.10.2012 06:12
    maja
    Šta je sa Rukovodstvom Toplane, gde su pare koje su hteli da prenesu preko grane.Koliko su kome dali od toga da ostanu na slobodi.Ta lutajuća družina upropastila je Toplanu Zig i sada hara vodovodm. Zaustavi to Vučeviću ili na sledećim izborima nećeš preći ni cenzus. Tok se tvoj šef bori sa kriminalom ti se u Novom Sadu udružuješ i vladaš sa onima koji su zelenom i žutom olovkom pokrali izbore :Neka ti je načas Vučeviću.
  • Nada

    12.10.2012 05:59
    ,, SOS ,,
    Pozurite sa proverom toplane....jer ako budete spori,ode i VODOVOD!!!!
  • Mirko, Slavko nije tu

    11.10.2012 18:13
    Stradija
    Problem je što, na kraju krajeva, kao ni na početku, niko neće stradati, svaka "velika vest" traje dva dana a onda svi ti koji su malverzirali samo predju na drugu stranu puta ka lopovluku, promene stranu i nastave da rade jedno te isto što najbolje znaju - da kradu...
  • 11.10.2012 13:34
    Čistoća
    Gospoda iz grada samo pričaju,o prošloj vlasti a čik da nešto stvarno preduzmu,osim što su postavili v.d.direktore.Čistoća je imala tu čast da je okupira kadar S.P.O.Dragan Božić.kaže čovek radio u elektrovojvodini nahvalio čovek sam sebe na sva usta o čistoći sve najgore nemože je spasiti ni Švajcarska banka,kad gle čuda direktor dovuče svojih 10 kojekakvih stručnjaka bez stida israma račun jeste u blokadi i to kozna kad će biti odblokiran pa pitam ja vas ko to ide u tako propalu firmu da radi za platu koja se nezna kada će biti.Sam gos.dir.Božić izjavio da u Čistoći ima 100-200 viška zaposlenih da se neće smiriti dok im nevidi leđa,al zato za svoje kadrovike nema problema to nije višak to je deficit jeste u kancelarijama nema mesta gde da se sedne moraju da zakupe novi poslovni prostor da smeste silna stručnjake sa dohotkom od tričavih 60.000-80.000,hiljadarki za nerad.Pitam gos.gradonačelnika,dokle tako firma u blokadi a novi dolaze li dolaze morali to tako,kad će putni troškovi akontacija ,i sve ostalo što pripada po zakonu o radu,a direktor da prestane da poziva pojedinačne razgovore.....
  • IZBJEGLICA

    11.10.2012 08:13
    BUDITE MUDRI
    Prave namjere ljudi obicno se ne vide odmah... za to je potrebno vrijeme.
    Stara lopovska vlada svoje namjere je jasno pokazala.Generalno gledano niko nije svima ugodio i ko gubi ima pravo da se ljuti.
    Pustimo novu gradsku vlast da pokaze sta zna i pustimo ih da istraze sve sto se moze istraziti nebili jednom za svagda svi skupa izasli na zelenu granu.
    Ja sam kao sto vidite izbjeglica ali ovom gradu sam dao mnogo mnogo vise od 80% starosjedilaca i kroz privatni posao shvatio sam da je nas generalni problem nedostatak odgovornosti. Ako neko zna da ce odgovarati za svoje namjerne greske vjerovatno ih nece ni pociniti.
  • @Posmatrach2 - Ju ju

    11.10.2012 06:50
    Nebi rekao
    Nema od tog veselja ništa, dragi moj Posmatrach-u-2.
    Od tog straha se i nama lede žile sa aortom zajedno.
    Rado bi da dočekam-o tu pobedu, ali taj primer koji si odabrao je dokaz da od te pobede nema ništa. Leći će i popićeva granica i jelićevi biseri i Bulevar-i i tenderi i lova i i.
    I ne zaboravi da su inspektori ulazili i kada je DS, prošli put, osvojio vlast pa su inspektori zaposlili kćerke, a jelićev učitelj, profesor istorije, rada marinkov, dipl. pravnik-ca cucicka i kompanija ostali da ih savetuju.
    To tamo toliko zaudara da se ne sme dirnuti. Pogotovu, ne u ovoj sada kombinaciji.
  • Jack

    11.10.2012 06:44
    Kad poctene da se bavite TOplanom i jelicevin varijantama verovacu u vasu resenost i iskrenost svega sto pricate sad!
  • 11.10.2012 06:29
    sjaši Kurta...
    Dobro je da se pročešljaju javna preduzeća i njihov rad u predhodnom beriodu,bez obzira ko je u njima bio na vlasti.Ali ,prema onome sto se desava u vecini javnih preduzeca nakon poslednje smene vlasti,mogli bi komotno da ukljuce i ovaj period u istrazne radnje.
  • 11.10.2012 06:28
    Novosađanka, ne dodjoška
    a što ce biti dobro ako njega neko za koji mesec krene ca češlja - mogu da se kladim da ce biti materijala za medalju....
  • 11.10.2012 05:58
    Stara poslovica kaže
    Ko o čemu, kurva o poštenju
  • 10.10.2012 21:19
    Jelićeva žena u Vodovodu, muž joj direktor, Božićeva žena u Čistoći, Bokan ne da ženi da radi inače bi bila u Urbanizmu!E Miloše, Miloše bruka!
  • ko je Ko

    10.10.2012 21:13
    šta priča ovaj
    Mislim da ga ova vladajuća koalicija drži, a i on se baš ne buni, puno.
    Eto mi nešto kao radimo reče čovek, al tek naši partneri u vlasti, oni rade punom parom.
    Uskoro,uskoro,uskoro.
  • Vladan

    10.10.2012 20:46
    Mediokriteti
    Druže Vučeviću. Vi vaša družina ste jedna obična gomila mediokriteta koja se po matrici vaše centrale svakodnevnim izjava ponaša u skladu sa jedinom politikom koju poznajete. Cela priča se svodi na populističku priču o "ispitivanjima, hapšenjima..." i tako u krug. Usput nastavljate vače radikalsko delo od pre četiri godine. Usput, kada već pominjete ZIG,da li ćete ispitati i delovanje vašeg šefa Igora Mirovića koji bi sigurno imao puno toga da objašnjava vezano za njegovo gazdovanje gradom od 2004'te. Ako ništa drugo da nam objasni svoju ižulogu u svinjariji oko autobuske stanice koja grad može da košta skor bankrota. Vi ste prolazna elementarna nepogoda i otićićete sa prvim proletnim danima.
  • Jovan

    10.10.2012 20:12
    kad ce neko malo da ...
    kad ce neko malo da prošeta po medicinskim ustanovama u gradu i sagleda nivo malverzacija, bahatosti, neorganizovanosti i neprofesionalizma njihovih rukovodstava koja vode ka potpunom kolapsu zdravstvene zaštite i uništenju zdravstvene struke.
  • mara peric

    10.10.2012 20:09
    ispitajte Parking servis i gospodina Ivana Ferka
    Molim Vas gospodine gradonacelnice utvrdite poslovanje Parking servisa u vreme mandata Ivana Ferka.Stid me je sto sam deo kolektiva.Takodje poslovanje Apotekarske ustanove Novi Sad u vreme direktorovanja gos.Dese Mihajlovic Vujinovic /jer je o njenim malverzacijama bilo u stampi pre par godina.i na tome se zavrsilo/Odgovorno ynam da je doticna nakon uspesnog direktorovanja otvorila lanac apoteka u Novom Sadu.Dosla je u ovaj grad prazne torbe,bila podstanar a nakon
    10.godina vlasnica lanca apoteka.Kome jeona odgovarala,pa i sindikar je prozivao i nikom nista.Vratite se i u proslost.
  • Hm

    10.10.2012 19:24
    A
    da malo istrazite i za vreme mandata Nase Maje i Igora Mirovica? Sta bi tek tu isplivalo...
    Ili tu ne sme da se dira, ipak je Mirovic sad baja...
  • Posmatrach2

    10.10.2012 19:17
    Ju ju
    ...al ce biti veselo kad inspektori udju u Toplanu.
    Samo me strah da Toplana nije deo sireg koalicionog sporazuma pa da tamo ne sme da se cacka...
    Ali, puna podrska NS Eliot Nesu da istera stvari na cistac.
    Do kraja, do pobede!
  • 10.10.2012 18:34
    Petar
    Pa kako nije bilo malverzacija. Pa koliko je investitora gradilo bez potrebnih dozvola. Čak se jedan i ubio. To niko ne spominje. Sve je to povezano ZIG, građevinska inspekcija, banka i sud.
  • posmatrach

    10.10.2012 18:07
    Super...
    A kada ce Toplana doci na red za investigaciju?
  • CCCC

    10.10.2012 17:42
    muzej
    Da ne pricamo o tome sto im muzej cuva po jedan volonter umesto obezbedjenja
  • 10.10.2012 17:20
    muzejska mućkalica
    Muzej grada već 10 godina služi za stranačke ljude. Svaki direktor dovede nekoliko iz stranke i postavi ih na prvo slobodno mesto. Jedva čekaju da neko umre da zaposle novog iz stranke. Sistematizacija i konkursi ne postoje. Tako je istoričar na mestu stolara, vajar na mestu ist. umetnosti, etnolog je vodič (koji ne zna ni srpski a kamo li strani jezik), vozač je fakult. obrazovan, PR je etnolog koji ne postoji po sistematizaciji, čistačice su konzervatori..Pitanje je: Kakva je to ustanova i čemu služi?
  • pawlle

    10.10.2012 17:19
    pa, nisi ni ugrejao stolicu vec si dao nalog da poskupe prevoz i djubre , vec si malverzaciji, vec ste pozaposljavali svoje jebene klimace
  • sto bi rekle

    10.10.2012 17:16
    staramajke
    vid'la zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu
  • 10.10.2012 16:48
    fekalije
    cestiti ljudi, ne ocekujte ovde potvrde vasih stavova dok citate komentare. ono sto je sigurno to je da ovo dva voza kineza ne bi mogla rascistiti, koliko su zuti zazitili.
  • CCCC

    10.10.2012 16:38
    Sramno
    A u muzeju grada planiraju da spremacicu postave za kustosa samo zato sto joj je sestra vec kustos u muzeju a usput je i u SNS-u
  • lala

    10.10.2012 16:30
    Her Flick! Bolje bi bilo da pogledate, zasto ne uspevam da upisem svoje dete a zabaviste, zasto nemam posla, zasto mi je sve skupo a prodavnici, zasto cveta ulicno nasilje u Novom Sadu, zasto grad nema upravnika policije, zasto sa puzevim tempom gradi Zezeljev most, zasto nestrucni ljudi rukovode javnim komunalnim preduzecima, zasto je jedna skandalozna osoba imenovana za upravnika jednog pozorista, itd, itd
  • 10.10.2012 15:31

    Dok ovi iole nešto počnu da rade, pašće republička vlada.
    A izgleda nisu se ni spremali da rade. Jer ne znaju.
    Neka se samo pogleda stručna sprema direktora Javnih preduzeća. Sve su pobrkali.
    Ne znam samo kako neko ima obraza da se prihvati nekog posla o kome nema pojma.
    A rekli ste da ćete biti drugačiji od prethodnih.
  • G

    10.10.2012 15:03
    @Goran - predlažem vam da se odvojite od Novog Sada. To je veoma popularno i univerzalno rešenje za sve probleme u državi (naročito u Vojvodini, tako će vam reći svi "vojvođani" pod navodnicima) - nemojte da dozvolite da Salajka radi a Novi Sad se gradi, proterajte sve sa Salajke koji ne govore salajčanskim akcentom i podignite granicu, to je Salajka a ne Novi Sad.
  • Del Boy

    10.10.2012 14:48
    Oće
    kaki-neće kaki. Eto ti ga nama Novosadska kopija "Eliot Nes"-a iz BG Vlade! A šta ćeš svi su oni djaci... POGODITE SAMI (NEMA KVISKA)!
  • Ćevara

    10.10.2012 14:35
    Realno...
    Nova vlast će polamandata potrošiti dok ne pohvata konce tj. dok ne provali kako i na koji način da klepe novac kao i prethodna vlast a dugu polovinu mandata će pljačkati pare i zapošljavati svoje kadrove....
    Koliko ja vidim to je u ovoj njihovoj Srbiji jedini razlog dolaska na vlast!
    Da su bar malo skromniji, da su se bar malo ugledali na dede i očeve komuniste! Da se zadovolje da za svog mandata kupe stan, kola, zaposle svoje supruge i najužu rodbinu??? Ovi novi deru kožu sa ledja, kupuju hiljade hektara zemlje, fabrike, zadruge.... sve! Sve što će posle po desetostrukim cenama da prodaju Evropskim cincarima...kada udjemo u Evropsku uniju! E zato im se žuri u Evropu u koju 90% njih nikad nije ni kročila!
  • Поветарац

    10.10.2012 13:20
    И ЊЕГА И ЊЕГА
    И Грацке управе ....одговорне појединце.
  • @PRAVDOLJUB - selektivna istr

    10.10.2012 13:12
    Na zalost
    I u proslom sazivu je ta vecina zavisila od dva odbornika iz SPO-a.
    Pre toga zavisila je od cetiri odbornika otpadnicke grupe DSS-a, okupljena oko lika i dela rade marinkova.
    Sada zavisi od tih od kojih zavisi, a ovi sada su savsim sigurno bili i tada (Jelic, Bokan, Bezanovka, Voka i ostala elita).
    Sami ste odabrali, sami ste se zaj..ali!
  • kako,

    10.10.2012 12:29
    molim
    čiji deda ???
  • Mika

    10.10.2012 12:28
    Ispitati
    Treba ispitati poslovanje svih JKP u prethodnom periodu , a naročito ZIG i Vodovod.
    U Vodovodu su revizori već podneli prekršajnu prijavu protiv Bjelajca i rukovodstva zbog nameštanja tendera "Graditelju", a gde je tu firma "Plantland", "FTO sistem" iz Beograda, "Indas", prodaja starih automobila i kupovina novih, kupovina rasvetnih tela po basnoslovnim cenama itd.
    Trošilo se na sve strane: putovanja u Nemačku, Francusku preko Italije, plaćanje školarina poslušnicima tj. članovima LSV, a zatim ih unapređujući na rukovodeća mesta sa velikim koeficijentima (stručna srednja škola u Bečeju)a koju je odskora upisao i gazda Čanak (upisao za kuvara),a nije ni svestan koliko je sve zakuvao. Oformite nezavisne revizore i proverite sve ovo.
  • Goran

    10.10.2012 12:08
    Sajlovo stali svi radovi
    Na Sajlovu su naprednjaci dobili 90% glasova, obećali završetak kanalizacije, asfaltiranje ulica, formiranje mesne zajednice, izgradnju vrtića, osnovne škole, a prvi utisci su razočarali celo naselje, nema nijedne mašine, ćak su stali radovi na kanalizaciji, umesto da se radi samo se pričao hapšenju i malverzacijama
  • brka

    10.10.2012 11:54
    apotekarska ustanova ...
    ...ce dovesti do savetnika direktora elektrovojvodine, mislim da su ga za to imenovali juce....a bivsa zena tog savetnika je kod tebe Milose u stranci ali je u drugoj struji, prica se da je veoma bliska tvom mentoru novosadskom od koga si se otrgao, da li je to istina Milose???
  • NS West

    10.10.2012 11:48
    Maca
    Jooooj bolan, čuj Maca jarani!
    Dragi moji sugrađani, Novi Sad može da se voli, mora da se poštuje, kako bi uopšte postojao nakon svih ovih političkih manijaka, ma koja stranka nam vesela njih delegirala.
  • jova

    10.10.2012 11:44
    A HITNA!!!
    vec je bilo par prijava tamo, nije valjda da ce to da prodje pa oni dvojica (direktor i zamenik ) su mutni ko dunav. i pavlic ih se odrekao!!!!!!!
  • PRCKOVIĆ

    10.10.2012 11:33
    Bravo stručnjaci
    Da je prethodna garnitura koja je vladala gradom u poslednje četiri godine bila zlo - bila je. Ali, ako sada Višnjić i Bokan, za koje nećete naći nijednog iole kulturnog, školovanog i poštenog čoveka da kaže i jednu lepu reč o njima, treba da ispituju malverzacije prethodnika - e to je zaista žalosno. Pa Šojić je za ovu dvojicu mala maca... Maratonci su sve u pravu:
    '' Ko je njih poznavao, ni pakao mu neće teško pasti''. Teško nama, ljudi...
  • 10.10.2012 11:02
    Predlog
    Predlažem novoformiranoj većini Novog Sada da izgrade jedan veliki, moderan zatvor za političare, tj. za sebe. Pošto posle sledećih izbora, svi redom će tamo završiti. Verujem da je prošla vlast bila beba zvečka od onoga šta će tek ovi uraditi.
  • -

    10.10.2012 10:44
    -
    hoce li i sagraditi sta su porusili?

    bojim se da je ovo samo tvrdjenje gazdinstva.
    ono malo mestana koji su ostali u prizemnim kucama nece vise izvuci
  • Steva

    10.10.2012 10:28
    nekima lako
    Za ostale ne znam,a za Apotekarsku ustanovu će biti lako.Oni znaju kako da leče problem stanova od 400 m2,land-rovera,motocikla.Nemojte samo tvrditi da "stručnjak" ne može sve to da zaradi za par godina.Imamo primer,proverite.
  • Lazar

    10.10.2012 10:28
    Proglas
    Eto, izašao je novi proglas okupacionog upravnika Novog Sada. Ljudi koji postavljaju Macu za upravnika bilo kog teatra na svetu, a kamoli u Novom Sadu, ne zaslužuju da vladaju ni mesnom zajednicom.
  • Animator

    10.10.2012 10:19
    Smejurija
    Pavličićeva vladavina možda nije bila savršena, ali ova sadašnja garnitura je potpuna smejurija. Kadrovi su im nula, izgleda da planiraju da gradom upravljaju u status quo stilu pravdajući sve "greškama" prethodnika. Nadam se, za dobro Novog Sada, da ova skaradno sklepana desničarska smejurija neće potrajati.
  • PRAVDOLJUB

    10.10.2012 10:17
    selektivna istraga
    Samo neka je u poslovanju Toplane bilo sve u najboljem redu, ali to ne sme da se dira, jer od toga zavisi skupstinska vecina.
  • Mik

    10.10.2012 10:10
    LEPA VEST
    BRAVO! KONACNO! SAMO DA BUDE, A NE SAMO PRICA!
  • 10.10.2012 09:49
    Uhapsiti i osuditi NN lice koje se usudilo da talasa dobro utaban biznis
  • Dr Pitač

    10.10.2012 09:42
    Ajmo jope
    Da li će uskoro biti zrnce istine o malverzacijama na lokalnim izborima u gradu Novom Sadu a glede vaših koalicionih partnera koje ste sami optužili za malverzacionalizaciju (KRADŽU)!!!???
  • -

    10.10.2012 09:40
    -
    bio je zig i ranije.
    nisu magma i aleksandar 'investitori' od juce
  • 10.10.2012 09:37
    Na mladima svet ostaje
    Šta li će mladi, izvinjavam se, neiskusni ("ali im treba dati šansu"), bez ikakvog radnog iskustva novopostavljeni v.d direktori pronaći u tim preduzećima? Verovatno ulaz i gde je WC. Najbolje je da odma nađu i izlaz.
  • pera

    10.10.2012 09:27
    Hoce li istraga u ZIG-u potkaciti i gdina Mirovica u vezi sa kumovski nabavljenim behatonom ?
  • ...

    10.10.2012 09:24
    ---
    ajd i to čudo da vidim :)))
  • sale ns

    10.10.2012 09:21
    Ajmo, ajmo...sve redon !
    Podrška gradonačelniku ! Ovo što se dešavalo u posldenje 4 godine Novi Sad ne pamti (svi koji ne podržavate ovu aktuelnu vlast priznajte makar u sebi). U navedene 3 ustanove su očigledno postojale velike mogućnosti za muvanje. Zabrinjava me kako to da NIKO NE DIRA DALIBORA NOVAKOVIĆA bivšeg direktora JKP ČISTOĆA koji je bukvalno sahranio firmu ?! IDEMO GRADONAČELNIČE, SVE REDOM, bez obzirira "čiji" su - HVALA !!!
  • Dacha

    10.10.2012 09:06
    Pa dobro jel rade nešto ovi, majku mu.... od kako su došli na vlast samo pričaju o prošlima i češljaju nešto.... i ko treba i ko ne treba.... svi su tužioci, sudije, porotnici, policajci.... jel vama neko javio da ste na vlasti sada, a da za to postoje institucije koje se time bave?


    da li radite nešto , ili samo postavljate koje kakve nace na koje kakve funkcije?

  • Novosadjanka

    10.10.2012 09:00
    bolje bi bilo..
    ...poštovani gospodine gradonačelniče da počnete proces javnih nabavki, kako ne biste došli u situaciju da nešto narušava kvalitet života građana, a ne može da se "popravi" zbog procesa javnih nabavki. A to kako je nešto rađeno, za prethodne vlasti neka vam bude usputno interesovanje. Ništa protiv nemam što je neka ulica asfaltirana pre nego što bi bilo isto to učinjeno da je čekala javnu nabvku. Ionako ćete i sami to ubrzo shvatiti...
    Kaže narod "ne seci granu na kojoj sediš".
  • 10.10.2012 08:58
    ajte ljudi radite malo
    Bolje bi bilo da svako krene da radi svoj posao (pošto se prvi put nalaze u tim firmama i nisu kvalifikovani), a ne da istražuju gde i kako može da se ukrade pare iz firme.
  • Severin

    10.10.2012 08:57
    A hoće li ikad biti istraga u Parking servisu? Kako je moguće da TO preduzeće ima minus od 100 miliona. Hoće li iko pozvati Ferka, Rudakova i Ljubičića bar na informativni razgovor?
  • ja

    10.10.2012 08:55
    mulj

    odlicno! samo napred! da vidimo citav taj mulj!!
  • Officer Crabtree

    10.10.2012 08:51
    ZIG hajl, Herr Flick!
  • 10.10.2012 08:49
    Dejan
    Bilo bi dobro da mi čujemo kada će se završiti Bulevar Evrope i asfaltirati ulice u prigradskim naseljima Adice, Sajlovo, Klisa, Veternik i druga, bilo je mnogo obećanja a sada se ne radi ništa
  • realno

    10.10.2012 08:39
    Krug ništavila
    Nova vlast će prvu polovinu mandata da hapsi i tuži prethodnu, a onda posle možda nešto i uradi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna